Ledige boligerDer er ingen ledige boliger, her en en annonce på en tidligere ledig bolig til orientering. 

LEDIG FIRE-VÆRELSES LEJLIGHED

Vi har en lejlighed i rækkehus på 101 m2 ledig. Huslejen er 7207 (incl. vandafgifter men excl. øvrigt forbrug). Indskud 20200. 

Der er have til. Velegnet til par, gerne en børnefamilie. 

Klar til indflytning. Boligen ER ledig. Søg med det samme 

(se billeder længere nede)

Hvordan kommer du i betragtning til at bo på Gl. Grevegård?

1. Læs alt på vores hjemmeside grundigt. Tænk over om et bofællesskab af vores type er noget for dig, og om din hverdag levner plads til at deltage i madordningen og de andre fælles aktiviteter.

2. Sov på det.

3. Hvis du stadig er interesseret så skriv til balderasmussen snabela gmail.com og inviter dig/jer til at besøge Gl. Grevegård, få en rundvisning og være med til fællesspisning. Hvis du kommer med to datoudspil, kan et af dem højest sandsynligt lade sig gøre.

4: Når du har set bofællesskabet og oplevet lydniveauet til fællesspisning (vi er mange, og en del små børn), skal du lige have en dag eller to til at overveje om vores bofællesskab er det rigtige for dig.

5. Hvis du stadig er interesseret skriver du en kort motiveret ansøgning med kontaktoplysninger og billede der igen sendes til balderasmussen snabela gmail.com. 

6. Kort efter tager fællesmødet stilling til, om du kan flytte ind.

Bofællesskabet Gl. Grevegård har ikke nogen bestemt profil på vores beboersammensætning. Vi vil gerne være en blandet flok, unge som gamle, mænd som kvinder. Den vigtigste kvalifikation vi efterlyser for at flytte ind her, er at du har rigtig meget lyst til at bo her sammen med os.