Praktisk informationAdresse: Gl. Grevegård 1-21, 5492 Vissenbjerg.

Skalbjerg ligger små 20 km vest for Odense. Der er 5 minutters kørsel til motorvejen (E20), og det tager 17 minutter med tog til Odense. Der er lokal børnehave, 2 km til nærmeste kommuneskole og 5 km til friskole. Og så er der ganske smukt.

Bofællesskabet består af 24 almennyttige lejemål opført i 1990 på en stor landejendom. Lejemålene er dels rækkehuse i forskellig størrelse (med henholdsvis to, tre og fire værelser), foruden fire ungdomsboliger (etværelses taglejligheder). Der er egen have til husene, men ikke til ungdomsboligerne. 

Der er fælleshus med industrikøkken, gæsteværelse og legerum. Der er fælles vaskeri, værksted, køkkenhave og store fælles udearealer med bålplads, legehus, sandkasser, svævebane m.v. Vi har høns og kaniner.

Bofællesskabet tæller p.t. (sensommer 2022) 31 voksne i alderen fra slut-20'erne  til nogen-og-70 år, og 18 børn (5 førskolebørn, 13 skolebørn). Vi har en svag overvægt af kvinder og offentligt ansatte. Det skyldes ikke et bevidst valg, det afspejler dem der henvender sig med ønsket om at bo her. Vi vil gerne have en blandet profil, og alle er velkomne uanset baggrund. Ingen kommentarer:

Send en kommentar